Vraćamo veselu emisiju za celu porodicu, subotom uveče

Tamara Nikolić Avatar

Nove zabavne emisije na TV-u često privlače pažnju gledalaca svojim interesantnim sadržajem i veselim momcima koji su spremni da vas nasmeju i nateraju da se dobro zabavite. Jedna od takvih emisija je “Veselo veče” koja se emituje subotom uveče na Prvom programu RTS-a. Ova emisija donosi muzičke želje, smešne momente i zanimljive razgovore sa poznatim pevačima.

U emisiji vidimo Slavicu, Jocu, Momu i Kamija kako se spremaju za izuzetno zabavan muzički program. U prvoj emisiji gostovala je Ana Bekuta, a naredne epizode rezervisane su za velike zvezde kao što su Lepa Lukić, Snežana Đurišić, Nedeljko i Dušica Bilkić, Nada Topčagić, Radiša Urošević, Neda Ukraden, Dragica Radosavljević Cakana, Dragan Kojić Keba.

Nenad Kamidžorac, etnomuzikolog i muzički urednik Radio Beograda 1, otkrio je da je rad na ovoj emisiji za njega vrlo emotivan, jer slavi 100 godina Radio Beograda. Emisija “Veselo veče” predstavlja tradicionalni, ali modernizirani muzički program koji donosi mnogo zanimljivih razgovora i muzičkih izvođača.

Kamidžorac takođe govori o ulozi Radio Beograda u očuvanju i popularizaciji narodne muzike. On ističe da Radio Beograd ima ključnu ulogu u čuvanju muzičke baštine i promovisanju narodne muzike. Takođe je spomenuo zanimljivu priču o formiranju prvog orkestra Radio Beograda od strane Vlastimira Pavlovića Carevca.

U emisiji “Muzička pletenica”, koja je jedna od najslušanijih emisija na talasima Radio Beograda 1, Kamidžorac se trudi da ljude vrati iz zaborava i da promoviše muzičko nasleđe kroz intervjue i analize, dajući novo svetlo na muzičke legende prošlog veka i tradiciju Srbije i regiona.

Kamidžorac je takođe otkrio da voli da gleda televiziju, posebno sport, kada se odmara. Takođe ističe da veoma uživa u svom poslu i da se raduje svakom druženju sa kolegama.

Ukupno gledano, emisija “Veselo veče” predstavlja odličan spoj tradicije i savremene zabave, obogaćen zanimljivim razgovorima i muzikom. Gledaoci mogu da očekuju mnogo smeha i zabave, ali i zanimljive priče o izvođačima i istoriji narodne muzike. Nenad Kamidžorac i njegovi kolege su zaista uspeli da stvore nešto posebno, što će privući pažnju gledalaca subotom uveče.

Tamara Nikolić Avatar