Raskrinkana još jedna laž đilasovaca! Ljudi ogorčeni jer su nazvani “fantomskim biračima”! (VIDEO)

Milan Petrović Avatar

Prema informacijama koje su otkrili novinari, lažna tvrdnja o fantomskim biračima na adresi Bulevar oslobođenja 16 u Beogradu je raskrinkana. Novinarka Branka Lazić je posetila adresu u pitanju i razgovarala sa ljudima koji godinama žive tu. Na ovoj adresi evidentirano je 72 birača, od čega su dvoje preminuli nakon izbora. Međutim, postoje 72 stvarna birača koji žive na toj adresi, što svedoči o lažima koje je iznosila opozicija.

Kemal Hajdarević je jedan od stanovnika koji živi na ovoj adresi već 40 godina. On ističe da nikada nisu bili prozivani kao fantomski birači, te da su redovno izlazili na glasanje. Hajdarević je pokazao račune koji dolaze na adresu i jasno je istakao da su ova lažna optužba potpuno neosnovane. Takođe, istakao je da su svi stanari dobili stanove kao nužni smeštaj, te da tu žive generacije već decenijama.

Nebojša Dragojlović, koji već 32 godine živi na ovoj adresi je takođe bio ogorčen zbog fantomskih optužbi. On ističe da se nikada nisu susretali sa problemima tokom izbora i da se sada prvi put osećaju kao da ne postoje. Slično je izjavio i Dobrica Miladinović, koja živi na ovoj adresi već trideset godina, zajedno sa celom porodicom. Ona je istakla da je ova optužba zaista uvredljiva i da su svi stanari ove adrese stvarni birači.

Ovo istraživanje jasno pokazuje da su optužbe o fantomskim biračima potpuno neosnovane i da je reč o još jednoj političkoj manipulaciji opozicije. Video prilog sa ovom istraživanju možete pogledati na platformama, gde su stanovnici ove adrese demantovali sve lažne navode. Takođe, Aleksandar Vajagić, poverenik OO Savski venac Ponoševe partije “Srbija centar – Srce” je takođe izneo tvrdnje o fantomskim biračima, međutim, sve ovo istraživanje je demantovalo takve tvrdnje.

Ovo istraživanje postalo je izuzetno bitno s obzirom na nadolazeće izbore 2023. godine. Vladimir Gajić, kandidat za predsednika Narodne stranke, ističe da je ovo još jedan primer političke manipulacije i lažnog prikazivanja situacije od strane opozicije. Ovim istraživanjem je raskrinkana suština politike Dragana Đilasa i njegovog pratioca Radomira Lazovića, poznatijeg kao Raša Zanzibarićanin.

Ovo istraživanje i demantovanje fantomskih birača treba da posluže kao primer kako se političke manipulacije mogu raskrinkati. Stanovnici Bulevara oslobođenja 16 su jasno istakli da su svi redovno izlazili na glasanje i da su ove optužbe uvredljive za njih i njihovu zajednicu. Nadamo se da će ovo istraživanje doprineti transparentnosti političke scene i omogućiti građanima da donose informirane odluke na nadolazećim izborima.

Milan Petrović Avatar