Kuća, okućnica, kupinjak i dve njive za 15.000 evra

Milan Petrović Avatar

Ovaj šarmantni dom, smešten u mirnom delu Bajine Bašte, nudi svojim budućim vlasnicima savršenu mešavinu udobnosti i prirodnog okruženja. Kuća pruža privatnost i mir, ali je istovremeno blizu centru grada, što je izuzetno pogodno za one koji žele da žive van gradske vreve.

Kuća ima površinu od 40 kvadratnih metara i nalazi se na zemljištu od 465 kvadratnih metara. Uključuje dva podruma, pomoćnu šupu i čardak, ali nema WC, što pruža budućem vlasniku mogućnost da je dodatno uredi prema svojim željama. Uz kuću se nalaze i dve njive ukupne površine 6.700 kvadratnih metara, omogućavajući raznovrsne poljoprivredne aktivnosti.

Iznad kuće se nalazi voćnjak sa 100 zasađenih voćki, što pruža mogućnost uživanja u sopstvenom voću i stvaranje prijatnog ambijenta. Okolina karakteriše prirodna lepota, sa mogućnošću dodatnih prilagodbi i proširenja prema potrebama novog vlasnika.

Ova nekretnina je idealna za one koji traže spoj tradicionalnog i modernog, uz mogućnost raznovrsnih aktivnosti na prostranom zemljištu. Sve popularnije postaju kuće na selu, posebno zbog povoljnih cena, ali i zbog dobre saobraćajne infrastrukture.

Nisu retki slučajevi da se nekretnine na selu prodaju po izuzetno niskim cenama, odnosno za 7.000 evra ili 14.000 evra za kuću od 80 kvadratnih metara. Ova kuća pruža priliku za kreiranje sopstvenog rajskog kutka, daleko od gradske vreve, ali ipak blizu svih potrebnih sadržaja.

Sve vesti iz Srbije i sveta možete pratiti na Telegram kanalu, dok se našu iOS ili android aplikaciju možete instalirati putem 24sedam – Vesti koja vredi. Takođe, možete nas pratiti i na društvenim mrežama.

Milan Petrović Avatar