Koncerti nemačkog benda Rammstein: Otvaranje Party Zone zbog loših vremenskih uslova sa 12 časova, pomereno na 13 sati

Tamara Nikolić avatar

Zbog loših vremenskih uslova, otvaranje Kapije Party Zone je danas zakazano za 13 sati umesto u 12 sati. Nemački bend Rammstein će održati dva koncerta na Ušću 24. i 25. maja, a očekuje se poseta više od 120 hiljada ljudi iz cele Evrope.

Kapije koncertnog prostora će se otvoriti u 16.30 časova, pa organizatori apeluju na posetioce da dođu ranije zbog očekivanih gužvi. Početak koncerta je predviđen za 20 časova. Ulaznice se mogu kupiti na licu mesta ili preko zvaničnog sajta efinity.rs.

Zbog velike posete, preporučuje se dolazak javnim prevozom ili peške, a zatvoreni su delovi grada oko koncertne zone. Takođe, prevoz GSP-a će prolaziti izmenjenim rutama. Na koncertu su zabranjeni određeni predmeti poput rančeva, akcionih kamera, dronova, štapova za selfije, oružja i hrane. Takođe, neće biti dozvoljeni kišobrani, pa se savetuje da posetioci ponesu kišne mantile.

Ormarići za prtljag su dostupni na lokaciji događaja, za sve torbe veće od A4 formata. Pristup za osobe sa invaliditetom obezbeđen je preko glavnog ulaza, iz pravca zgrade SIV. Ulaz nije dozvoljen deci mlađoj od 6 godina, a osobe do 16 godina moraju biti u pratnji odraslih osoba sa ulaznicom.

Rammstein je poznat po spektakularnim koncertima sa visokim nivoom pirotehnike, a ovaj nastup na Ušću će sigurno biti nezaboravan doživljaj za sve posetioce. S obzirom na očekivanu veliku posećenost, važno je da posetitelji budu informisani o svim važnim detaljima vezanim za koncert kako bi imali prijatan i bezbedan doživljaj. Bezbednost i udobnost posetilaca su prioritet organizatora, pa se sve mere predostrožnosti preduzimaju kako bi se obezbedila sigurna atmosfera za sve prisutne. Uživajte u spektaklu i dobar provod na koncertu Rammstein na Ušću!

Tamara Nikolić avatar